Τόσο είναι το χρέος τώρα, αυτός ο στόχος μέχρι καλοκαίρι

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα Sportday, μετά το εξαιρετικό τηλεοπτικό συμβόλαιο που πήρε απ’ τη Nova λίγο κάτω από 7 εκατ. ευρώ, τη μείωση του φορολογικού συντελεστή στα συμβόλαια και τη συνολική διαχείριση το χρέος έχει μειωθεί αυτή τη στιγμή περίπου στα 13 εκατ.

Παρά τους δύσκολους οικονομικά καιρούς απ’ την πανδημία του κορονοϊού φαντάζει πλέον εφικτός ο στόχος να πέσει υπό νορμάλ συνθήκες έως το τέλος της περιόδου σε επταψήφιο ποσό ήτοι κάτω απ’ το ψυχολογικό φράγμα των 10 εκατ. ευρώ για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω