Αναλυτικά το τι είπε ο Πογιάτος στους παίκτες στη σημερινή προπόνηση...
«Ημασταν άτυχοι και δεν αξίζαμε να χάσουμε. Εμείς είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες και έπρεπε να σημειώσουμε τουλάχιστον ένα γκολ.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει στην ευκαιρία του Βέλεθ. Από το δεύτερο ημίχρονο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την προσπάθεια που κάνατε. Είχαμε τις ευκαιρίες, το δοκάρι, θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς και να νικήσουμε.
Ξέρω ότι είναι δύσκολες οι στιγμές, αλλά θα συνεχίσουμε την δουλειά μας. Είμαστε νέα ομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο, χάσαμε από μία ομάδα που είναι πρώτη στη βαθμολογία και δεν το αξίζαμε. Θα γίνουμε πολύ καλύτεροι, θα βελτιωθούμε στη συνέχεια», τόνισε ο Πογιάτος.
Να σημειωθεί επίσης ότι στο Κορωπί υπήρχε τη Δευτέρα διακριτική παρουσία περιπολικού της αστυνομίας.

