Επιτέλους υπογραφές με Ρινάλντι, υπογράφει και ο Έκι

Τη Δευτέρα εκδικάστηκε η έφεση του Αργεντινού φορ επί της αρχικής απόφασης της ΠΕΕΟΔ που του επιδίκαζε 530.000 ευρώ, διεκδικώντας ακόμη 120.000 ευρώ που αντιστοιχούσαν σε ρήτρα για μη τήρηση του διακανονισμού.

Μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών όμως, το βράδυ της Τετάρτης έπεσαν τελικά οι υπογραφές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ρινάλντι σύμφωνα με την “Πράσινη”.

Εκείνο που συμφωνήθηκε είναι να λάβει ο παίκτης ακόμη 50.000 ευρώ και μαζί με την οφειλή των 530.000 ευρώ θα τα εισπράξει σε δόσεις.

Από εκεί και πέρα οι "πράσινοι" είναι έτοιμοι να δώσουν τα χέρια και με τον Έκι Γκονζάλες, για το ποσό των 500.000 ευρώ που του οφείλεται.

Πλέον εξάλλου υπάρχει καθημερινή εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ από τον Αλαφούζο ώστε να συμφωνούν πρώην παίκτες, προπονητές και ομάδες και να υπογράφουν τους διακανονισμούς. Καθημερινά μάλιστα υπάρχουν συμφωνίες οι οποίες δεν δημοσιοποιούνται και στόχος είναι στις 31 Μαρτίου ο φάκελος που θα κατατεθεί να είναι πλήρης, να υπάρχει πλάνο βιωσιμότητας και να μην υφίσταται κανένα πρόβλημα για τη νέα περίοδο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω