Μακέντα: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν τα παρατήσαμε»

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν αξίζαμε τη νίκη, αλλά στο τέλος δείξαμε ότι δεν πρέπει να τα παρατάμε. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Nova ο Φεντερίκο Μακέντα.

Στη συνέχεια ο Ιταλός επιθετικός τόνισε για το γκολ που σημείωσε: «Πολύ σημαντικό ότι σκοράρω, αλλά πρέπει να βελτιωθώ και να δουλέψω πολύ κατά τη διάρκεια της διακοπής για να εμφανιστώ καλύτερος».

Όσο για το αν είναι ο ηγέτης της ομάδας ο Μακέντα απάντησε: «Αυτή η ομάδα έχει πολλούς ηγέτες. Και εγώ βοηθώ και λόγω ηλικίας στην ομάδα. Θέλω να βελτιωθώ και εγώ μαζί με την ομάδα. Στόχος της ομάδας είναι να γίνεται όλο και καλύτερη σε κάθε παιχνίδι».

«Δεν ξέρω πως γκολ θα βάλω. Είναι σημαντικό για έναν επιθετικό να βάζει γκολ. Βρίσκομαι στο 50%-60% των δυνατοτήτων μου. Δεν θέλω μόνο να βάζω γκολ, αλλά και να βοηθάω την ομάδα μου και σε άλλα πράγματα».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω