Μετάθεση για μερικές ώρες θα πάρουν οι ανακοινώσεις για τα θέματα που αφορούν το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (31/8), αλλα τα διαδικαστικά ζητήματα δεν έχουν επιλυθεί ακόμα.
Ωστόσο, από αμφότερες τις πλευρές τονίζεται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και απλώς χρειάζεται να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες, προκειμενου να μπουν οι υπογραφές στο ιδιωτικό συμφωνητικό. Κυρίως, απομένουν κάποιες νομικές διατυπώσεις που θα διεκρινιστούν από τους νομικούς των δύο ανδρών.
Το πρωί του Σαββάτου, τα επιτελεία Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους, για να δουλεψουν στις εκκρεμότητες και να παρουσιασουν τα έγγραφα έτοιμα προς υπογραφή. Μόλις τελειωσουν τα προπαρασκευαστικά, οι Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ θα βρεθουν ξανά για να υπογράψουν τη σύμβαση.
Θεωρείται σίγουρο ότι ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου (1/9) στο "Σπύρος Λούης", για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Επίσης, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας αναμένεται να μιλήσει στον Τύπο, αφού επιθυμεί να τοποθετηθεί για τα τεκταινόμενα.

