«Πάτησε» Ελλάδα η Pan Asia!

Στην τελική ευθεία αναμένεται να μπει η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, ο γιος του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, Πιτ, βρίσκεται από την Παρασκευή στην Ελλάδα.

Κατά πάσα πιθανότητα παρών στη χώρα μας είναι και ο πατέρας του, ενώ είναι δεδομένο ότι συνοδεύεται από συνεργάτες τους στην Pan Asia.

Κατόπιν τούτου αναμένεται να πραγματοποιηθούν κανονικά οι επαφές με την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία από τη διοίκηση ότι μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη θα έχει κλείσει οριστικά το θέμα.

Πάντως ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού τόνισε ότι όλα είναι ανοιχτά.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω