Στην άμυνα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός Superfoods στο δεύτερο ημίχρονο, η οποία ήταν και το «κλειδί» για τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, αναφέρθηκε ο Μάρκους Ντένμον μετά το τέλος του αγώνα. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ:

«Πιστεύω ότι αμυντικά έτσι πρέπει να παίζουμε. Η Φενέρμπαχτσε είναι μία καλή και οργανωμένη ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε και τους κρατήσαμε κάτω από τους 25 πόντους. Αυτό ήταν το κλειδί για εμάς. Έχουμε πολλούς παίκτες που κάνουν πολλές δουλειές και στο τέλος τα δώσαμε όλα στην άμυνα. Μέχρι πρότινος δεν ήμασταν ευχαριστημένοι με την άμυνά μας, αλλά απόψε τα πήγαμε πολύ καλά».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω