Ο Φακούντο Πελίστρι δείχνει να αφήνει πίσω του τα προβλήματα τραυματισμού και ανεβάζει ρυθμούς, συμμετέχοντας σε μέρος της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού.
Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά τη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου, με τον Ουρουγουανό εξτρέμ να κάνει σημαντικό βήμα προς την πλήρη επανένταξη στο πρόγραμμα.
Την ίδια στιγμή, οι Μπακασέτας, Ντέσερς και Μπόκος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Καλάμπρια και Σάντσες έκαναν θεραπεία. Ο Πορτογάλος μέσος θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ:
«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.
Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Φακούντο Πελίστρι.
Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μπακασέτας, Ντέσερς, Μπόκος, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Καλάμπρια (θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο), Σάντσες (θα υποβληθεί σε μαγνητική για να εκτιμηθεί ο τραυματισμός του)».

