Ο Μάικ Τζέιμς αναφέρθηκε στο μέλλον του και υπογράμμισε πως την νέα σεζόν θα βρίσκεται εκεί που θα είναι καλύτερα για τον ίδιο.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ο Αμερικανός γκαρντ αναφερόμενος στο μέλλον του τόνισε: «Δεν ξέρω κάτι γι αυτό. Θα είμαι εκεί που θα είναι καλύτερα για μένα. Αν είναι ο Παναθηναϊκός, θα είμαι εκεί», ενώ σχολιάζοντας τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού Superfoods από τα πλέι οφ της Euroleague δήλωσε:

«Είχαμε καλές πιθανότητες. Δεν είχαμε λίγη τύχη στο τέλος, η διαφορά ήταν σε μεγάλο βαθμό θέμα τύχης. Νομίζω ότι στο τέλος έβαλαν κάποια σουτ κάπως τυχερά, στο τέλος του χρόνου, με ταμπλό. Είναι από αυτά που δεν μπορείς να ελέγξεις».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω