Χωρίς απώλειες και η σημερινή προπόνηση

Με το… γκάζι πατημένο συνεχίστηκε την Πέμπτη (14/04) στο «Γεώργιος Καλαφάτης» η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι «αιωνίων» στην Λεωφόρο.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε πολύ παιχνίδι με μπάλα, αρχικά σε τουρνουά τεσσάρων ομάδων και στη συνέχεια με διπλό στο μισό γήπεδο.

Παράλληλα, το απουσιολόγιο του Παναθηναϊκού παρέμεινε αμετάβλητο με τους... μόνιμα απόντες Ραμόν Λούντκβιστ, Γιώργο Βαγιαννίδη και Γιασίν Αγιούμπ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει ξανά τους Λούκας Βιγιαφάνιες και Καρλίτος να προπονούνται δίχως προβλήματα, θέτοντας εαυτούς στην διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω