Κάντε ένα ευχέλαιο να φύγουν οι κατάρες!

Τη στιγμή που η συμμετοχή του Δημήτρη Διαμαντίδη στον αυριανό αγώνα με τον Άρη παραμένει αμφίβολη, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είδε και τον Έι Τζέι Σλότερ να μένει εκτός προπόνησης

Με ένα ακόμα πρόβλημα ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στον Άρη. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, εκτός της απουσίας του Δημήτρη Διαμαντίδη, είδε και τον Έι Τζέι Σλότερ να μένει εκτός προγράμματος λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» και σήμερα έκανε θεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημα με το σφίξιμο στη γάμπα που τον ταλαιπωρεί από χθες και ουσιαστικά έχει θέσει αμφίβολη την συμμετοχή του στην αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι που ολοκληρώνει τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, μιας και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θα επανεξετάσει τον Διαμαντίδη για να εκτιμήσει την κατάστασή του.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς παρά τη σωρεία προβλημάτων που έχει να διαχειριστεί πριν από έναν ακόμα αγώνα, δεν στέκεται σε αυτά και είναι αποφασισμένος να «οδηγήσει» την ομάδα του σε μία ακόμα νίκη, έτσι ώστε να διατηρήσει το απόλυτο στο ελληνικό πρωτάθλημα και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω