Μάτια ανοικτά στην αγορά!

O Παναθηναϊκός λοιπόν έχοντας πραγματοποιήσει ήδη 7 μεταγραφές προχωράει ήρεμος στο σχεδιασμό της ομάδας θέλοντας να συμπληρώσει τα κομμάτια του παζλ που λείπουν. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν βιάζεται καθώς ο Ιβάνοβιτς μελετάει εξονυχιστικά όλες τις περιπτώσεις παικτών, θέλοντας να αποκτήσει αυτόν που ταιριάζει 100% στη φιλοσοφία του. Ο Παναθηναϊκός πάει όπως έχουμε ξαναπεί για 1+1 μεταγραφές θέλοντας ένα παίκτη που αγωνίζεται στο 3-4 και ένα παίκτη στο 5. Για τη θέση 3-4 ο Ιβάνοβιτς θέλει ένα παίκτη με αξιόπιστο σουτ. Ο Βεζένκοφ είναι μία από τις επιθυμίες αλλά από ότι φαίνεται ο Βούλγαρος δεν πολυψήνεται να έρθει στον ΠΑΟ. Άλλωστε αύριο βράδυ λήγει και η ρήτρα που έχει οπότε αν είναι να γίνει κάτι θα συμβεί μέχρι τότε καθώς μετά ο Άρης θα ζητάει όσο θέλει. Όσον αφορά την υπόθεση του σέντερ ο Παναθηναϊκός ψάχνει στην αγορά έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά των ψηλών που διαθέτει. Ένα αθλητικό κορμί κάτι σαν τον ... Τζέιμς, που αν δεν υπήρχαν οι ενδοιασμοί για τον τραυματισμό του θα είχε φορέσει ήδη τα πράσινα.

Υ.Γ Όσον αφορά για την υπόθεση Μάντζαρη, θέλω να πω σε αυτούς που δεν χάνουν ευκαιρία να την πουν στην διοίκηση του ΠΑΟ, ότι επικοινωνιακή ήττα είναι όταν ένας παίκτης δεν έχει συμβόλαιο και διεκδικείται από δύο ομάδες και πάει στην άλλη. Προφανώς ο Γιαννακόπουλος είναι πιο χαζός από εσάς τους ξύπνιους και θέλει να τρώει κατά εσάς συνέχεια επικοινωνιακές ήττες. Λες και αυτός δεν ήξερε ότι οι Αγγελόπουλοι θα έλεγαν όχι στην πρότασή του. Προφανώς λοιπόν και το έκανε για άλλους δικούς του λόγους. Χτες πήραμε τον Μποχωρίδη, χαρείτε και λίγο μια φορά δεν είναι κακό!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω