Ο Λούκας Λεκαβίτσιους είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού Superfoods! Όπως ανακοίνωσε και η ίδια η Ζαλγκίρις στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, ο 23χρονος γκαρντ είναι και επίσημα παίκτης του «τριφυλλιού».
Ο διεθνής Λιθουανός γκαρντ με μια... λακωνική τοποθέτηση τόνισε πως «αυτή είναι πιθανότατα η πιο δύσκολη απόφαση στην ζωή μου. Οφείλω πάρα πολλά στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τους οπαδούς μας. Ο Τσάβι Πασκουάλ με παρακολουθούσε χρόνια, είχαμε προσωπική επαφή, επομένως αποφάσισα να γυρίσω σελίδα στην καριέρα μου».
Παράλληλα, ο αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών Λιθουανίας, Παούλιους Μοτεγιούνιας επεσήμανε: «Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να αποχωριστούμε τον Λεκαβίτσιους. Προσπαθήσαμε να τον κρατήσουμε όμως δεν καταφέραμε να ανταγωνιστούμε τον Παναθηναϊκό Superfoods. Η ελληνική ομάδα τον ήθελε πολύ».
We have sad breaking news to announce: Lukas #Lekavicius is leaving #Zalgiris and joins @paobcgr next season. Thanks for everything, Lukas! pic.twitter.com/I7PTPmgxNT— BC Zalgiris Kaunas (@bczalgiris) 28 Ιουνίου 2017
Απολαύστε τον στον αγώνα με τον ολυμπιακό.

