Ευχαριστώ από την ΕΟΚ στον Τσαρτσαρή

Ανακοίνωση για την αποχώρηση του Κώστα Τσαρτσαρή εξέδωσε η ΕΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή της...

"Ο Κώστας Τσαρτσαρής είπε το «αντίο» στην ενεργό δράση. Η ΕΟΚ θα ήθελε να ευχηθεί ότι καλύτερο στον ίδιο και στην οικογένειά του και έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Ο Τσαρτσαρής ήταν σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα των επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ και από τους πρωταγωνιστές σε τίτλους και διακρίσεις με κορυφαίες την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ του 2005 και του ασημένιου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2006. Η δήλωση με την οποία ο Τσαρτσαρής επέλεξε να αφήσει την ενεργό δράση είναι ένα δείγμα του τρόπου σκέψης που τον συνόδευσε όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του μπάσκετ και γενικότερα του αθλητισμού.

«Έπειτα από 16 χρόνια συνεχούς παρουσίας, και έχοντας βιώσει το μεγαλείο του αθλητισμού μέσα από αμέτρητες στιγμές χαράς, συγκίνησης και υπερηφάνειας, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω το μεγάλο μου πάθος, το μπάσκετ.

Φεύγοντας, θέλω να κοιτάξω όλους τους νέους στα μάτια και να τους πω ότι ο αθλητισμός είναι πηγή δημιουργίας και ανάτασης. Όποιος επένδυσε σ αυτόν κέρδισε τη μάχη της ζωής.

Τώρα που ήρθε η ώρα να πω το αντίο, ευχαριστώ από καρδιάς όσους πίστεψαν σε μένα, με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν.

Ο κόσμος του μπάσκετ ήταν για μένα μια μεγάλη αγκαλιά και σ αυτόν οφείλω πολλά.

Ήταν η ψυχή και η δύναμή μου.

Σας ευχαριστώ,

Κώστας Τσαρτσαρής»".

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω