Ας αυξήσουμε λίγο ακόμα τα αποθέματα της υπομονής μας και ας περιμένουμε να δούμε την εβομάδα που έρχεται που ενδεχομένως να φέρει και την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού.
Άλλωστε σήμερα το πρωί από τα κυνερνητικά ρεπορτάζ εξαγγέλθηκε εβδομάδα καύσωνα για αυτήν που ακολουθεί όσον αφορά τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού. Εμείς έχοντας ακόμα πίστη θα περιμένουμε να δούμε τι θα φέρει και αυτή η εβδομάδα. Άλλωστε και τίποτα να μην φέρει έχουμε συνηθίσει τώρα.
Θα κάνουμε υπομονή λοιπόν για να έρθουν όπως διαβάσαμε παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκα και όχι Γιούροκαπ που θα μπορούσαν να έχουν έρθει ήδη.
Αρχές Ιουλίου ο Βόβορας θα βρεθεί στην Αμερική για να τσεκάρει παίκτες για τον Παναθηναϊκό μέσω στου Σάμερ Λίγκ που θα γίνει.

