Tα τελευταία μαγικά χαρτάκια με τον πελάτη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (Δευτέρα 23/12, 19.30). Οι τιμές είναι 10 και 20 ευρώ και η διάθεσή τους γίνεται από Δευτέρα ως Παρασκευή 10πμ με 6μ.μ, Σάββατο από τις 11π.μ ως τις 5μ.μ και Κυριακή από τις 11π.μ ως τις 3μ.μ. αποκλειστικά στο εκδοτήριο της Θύρας 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης».

Για το σημερινό (9/12- 16.00) αγώνα πρωταθλήματος με τον Ίκαρο το εκδοτήριο της Θύρας 10 θα παραμείνει ανοιχτό ως τις 12.30, ενώ από τις 13.00 και μετά τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω