Κανονικά στην προπόνηση ο Γουίλιαμς!

Ο Ουίλιαμς απουσίασε από τον τελικό εξαιτίας της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπώρησε, ωστόσο επέστρεψε στις προπονήσεις και τίθεται κανονικά στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι την Παρασκευή (11/3, 21:00) για το Top-16.

Πάντως, ο Σέρβος τεχνικός απουσίαζε από την προπόνηση της Τρίτης (8/3), προκειμένου να διευθετήσει μια προσωπική υπόθεση, αλλά σε αυτήν της Τετάρτης (9/3) θα δώσει κανονικά το παρών.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω