Φελντέιν: «Και τώρα κούπες με τον Παναθηναϊκό»

Δεμένος, όχι απλώς με νέο συμβόλαιο ως το 2018, αλλά και συναισθηματικά με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Τζέιμς Φελντέιν. Ο Δομινικανός σούτινγκ γκαρντ μιλώντας στην «Πράσινη» δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νέα συμφωνία και έθεσε στόχο πολλά τρόπαια με την ομάδα του.

«Νιώθω εκπληκτικά. Δεν περίμενα να γίνει τόσο γρήγορα, αλλά αισθάνομαι υπέροχα. Με έχουν αγαπήσει πάρα πολύ οι οπαδοί και τους αγαπώ εξίσου. Έχουμε δεθεί σε απίστευτο βαθμό. Δεν πίστευα ποτέ όταν ήρθα ότι θα γινόμουν τόσο γρήγορα μέλος αυτής της οικογένειας και θα μείνω εδώ. Είμαι πανευτυχής! Το όνειρό μου είναι να σηκώσουμε κούπες με τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο 27χρονος άσος.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω