Όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες είχαν μείνει ελάχιστα εισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι με τη Φενέρ. Τα τελευταία λοιπόν 71 μαγικά χαρτάκια βρήκαν όπως αναμενόταν κάτοχο και σήμερα δεν θα υπάρχει ούτε μία κενή θέση στο ΟΑΚΑ.
Φυσικά αυτό δεν πρέπει να προκαλεί καμία έκπληξη για τον λαό του Παναθηναϊκού που ξέρει να ανταμοίβει τους πάντες όταν βλέπει σωστά πράγματα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα σπρώξει την ομάδα σήμερα σε μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του ομίλου στο ΤΟΠ 16.
Υ.Γ Ζέλικο σε αγαπάμε είσαι ο ένας και μοναδικός αλλά σήμερα για 40 λεπτά δεν θα το παίξουμε αισθηματίες μέσα και έξω από το παρκέ αλλά επαγγελματίες. Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα και συνεχίζει όσα εμπόδια και αν βρει στο διάβα του!
