Μας τρολάρουν και οι Αγγελόπουλοι για τους 5 ξένους!

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανέφερε στην κάμερα του ΟΤΕ ΤV: Στην Ευρωλίγκα είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα, η σημερινή νίκη χτίζει ψυχολογία και κερδίζουμε -όχι 100%- το πλεονέκτημα έδρας.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε με νόημα: «Ευτύχημα είναι που είμαι εγώ και ο αδερφός μου στον Ολυμπιακ και μπορούμε να αλλάζουμε παίκτες. Ο αντίπαλος μας έχει μείνει στους πέντε ξένους και έχει κολλήσει εκεί. Πήραμε παίκτες για να ενισχυθεί η ομάδα. Ο ένας, ο Τζέιμς μας είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, αυτοί που έμειναν συνεχίζουν».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω