O αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε αρχικά στη βελτίωση που παρουσίασε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο: «Θεωρώ ότι ήταν θέμα άμυνας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί στην άμυνα. Στο δεύτερο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, ο Φελντέιν έβαλε τα σουτ και ξεκολλήσαμε, αλλά πιστεύω πως ήταν θέμα άμυνας».
Οσον αφορά την πρόκριση στον τελικό, είπε: «Είναι ένας στόχος για την ομάδα. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια».
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις 10 συνεχόμενες νίκες που συμπλήρωσε η ομάδα του: «Τίποτα δεν λένε. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ενόψει του ΤοP 16. Η Ευρωλίγκα είναι δύσκολη. Σε αυτή την φάση παίζουν πολλές δυνατές ομάδες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα ματς».
Τέλος, ο Δημήτρης Διαμαντίδης ρωτήθηκε για το πόσο... ξεχωριστό είναι το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβις: Δεν είναι ιδιαίτερο ματς. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας κι εκείνος την δική του. Οι σχέσεις του κόουτς και των ανθρώπων του Παναθηναϊκού παραμένουν καλές».

