Παναθηναϊκός: Χωρίς ανησυχία για Λεσόρ, κοντά στο να παίξει με Μπασκόνια

Ο Παναθηναϊκός Aktor αναμένεται να έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Ματίας Λεσόρ για την αναμέτρηση με τη Μπασκόνια, την Πέμπτη (22/10, 21:15) στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική της EuroLeague. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Γάλλος σέντερ δεν εντόπισαν κάποιο νέο πρόβλημα και στους «πράσινους» επικρατεί ηρεμία.

Η μαγνητική τομογραφία έδειξε ένα μικρό οστικό οίδημα στο γόνατο. Πρόκειται, ωστόσο, για παλιό εύρημα, με το οποίο ο Λεσόρ αγωνιζόταν ήδη εδώ και αρκετό καιρό.

Η ανησυχία είχε ξεκινήσει στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Χάποελ Τελ Αβίβ, όταν ο έμπειρος ψηλός ένιωσε ενόχληση στο γόνατο. Το ιατρικό τιμ του τριφυλλιού αποφάσισε να τον στείλει για μαγνητική, ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο σοβαρότερου τραυματισμού.

Τα αποτελέσματα καθησύχασαν το τεχνικό επιτελείο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λεσόρ, εκτός απροόπτου, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά απέναντι στη Μπασκόνια.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω