Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε αλλαγή στη λίστα των ξένων παικτών του ενόψει των τελικών της Stoiximan GBL απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Κένεθ Φαρίντ να επιστρέφει στις διαθέσιμες επιλογές του Εργκίν Αταμάν.
Ο Αμερικανός σέντερ κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε από την αναμέτρηση με τη Βαλένθια και τέθηκε ξανά στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου για τη σειρά που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή.
Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή, εκτός λίστας έμεινε ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος φαίνεται πως ολοκληρώνει την παρουσία του στους «πράσινους», καθώς όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ζάλγκιρις Κάουνας.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από τους ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί διαφορετική αλλαγή στη λίστα, με τον Φαρίντ να μένει προσωρινά εκτός λόγω της κατάστασής του. Πλέον, με την επιστροφή του, ο Παναθηναϊκός αποκτά μία ακόμη λύση στη ρακέτα δίπλα στον Ματίας Λεσόρ.
Η οκτάδα των ξένων του «Τριφυλλιού» αποτελείται πλέον από τους Τσέντι Όσμαν, Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις, Τζέριαν Γκραντ, Κέντρικ Ναν, Λεσόρ, Φαρίντ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Τι Τζέι Σορτς.
Από αυτούς, έξι θα βρίσκονται σε κάθε αγώνα της τελικής σειράς, ενώ στον Παναθηναϊκό παραμένει ανοιχτό και το θέμα της κατάστασης του Κώστα Σλούκα ενόψει του πρώτου τελικού στο ΣΕΦ.

