Μέσα ο Τζέριαν Γκραντ με Μπαρτσελόνα – Αβέβαιος ο ρόλος του

Ο Τζέριαν Γκραντ δείχνει αποφασισμένος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό AKTOR, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο χέρι.

Ο Αμερικανός γκαρντ προπονήθηκε τόσο στην Αθήνα όσο και στη Βαρκελώνη, ανεβάζοντας ρυθμούς και δείχνοντας διάθεση να τεθεί στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το δύσκολο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Γκραντ θα βρίσκεται κανονικά στη δωδεκάδα, ωστόσο η συμμετοχή του μέσα στο παιχνίδι και ο χρόνος που θα πάρει παραμένουν ανοιχτά ζητήματα.

Η τελική απόφαση θα παρθεί είτε λίγο πριν το τζάμπολ είτε ακόμη και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ανάλογα με το πώς θα αισθάνεται ο ίδιος αγωνιζόμενος με τον ειδικό νάρθηκα στο αριστερό του χέρι.

Σε μια ιδιαίτερα απαιτητική «διαβολοβδομάδα», ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει το maximum από όλους τους παίκτες του, ακόμα και από αυτούς που αγωνίζονται… με αυταπάρνηση.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω