Απρόοπτο με Ναν στον Παναθηναϊκό στην Πόλη – Διαθέσιμος ο Όσμαν

Μικτή εικόνα επιφύλασσε η προπόνηση του Παναθηναϊκός AKTOR στην Κωνσταντινούπολη, λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Fenerbahçe SK.

Στα θετικά, ο Τζέντι Όσμαν προπονήθηκε χωρίς περιορισμούς και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος φόργουορντ δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, με το μοναδικό ερωτηματικό να αφορά τον χρόνο συμμετοχής που θα του δοθεί στο παιχνίδι απέναντι στο σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Την ίδια στιγμή, προέκυψε απρόοπτο με τον Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός γκαρντ γύρισε ελαφρά τον αριστερό του αστράγαλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για μη σοβαρό τραυματισμό. Για προληπτικούς λόγους, ο Ναν ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και θεραπείας τη Δευτέρα (15/12).

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το πρωί της Τρίτης (16/12), οπότε και θα ληφθεί η τελική απόφαση σχετικά με τη συμμετοχή του στον αγώνα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, μετρά μία σημαντική επιστροφή, αλλά και μια τελευταία στιγμή αγωνία γύρω από τον MVP της ομάδας, ενόψει ενός απαιτητικού ευρωπαϊκού τεστ.

 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω