Αυτό είναι το κασέ του Φριντέτ!

Πρώτοι χθες βράδυ σας ενημερώσαμε ότι ο Αμερικανός κόμπο γκαρντ είναι διαθέσιμος στην αγορά. (http://www.trifillakia.gr/mpasket/article/2136/eleytheros-prin-apo-ligo-...) O Τζίμερ Φριντέτ για να μην ξεχνιόμαστε έπαιξε πέρσυ πολύ δυνατά για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα ήταν και σε πρωτοσέλιδο της Πράσινης με διθυράμβους.

Την αξία του παίκτη την ξέρουν όλοι και εντός και εκτός ομάδας και αυτή η χρονική στιγμή που έμεινε ελέυθερος είναι η χρυσή ευκαιρία να τον πάρεις και να αλλάξεις επίπεδο σαν ομάδα. Επειδή πολλοί αναγνώστες από χτες το βράδυ μας ρωτούσαν ποιο είναι το κασέ του και κατά πόσο θα μπορούσε να το αντέξει οικονομικά ο Παναθηναϊκός, το ψάξαμε και συνεπείς όπως πάντα είμαστε εδώ να σας το παρουσιάσουμε.

Πολλοί μπορεί να θεωρούν ότι το κασέ του είναι απλησίαστο για τον Παναθηναϊκό αλλά εμείς μαθαίνοντας το νούμερο που ζητάει το θεωρούμε αστείο για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού σε συνδιασμό πάντα με την ποιότητα του παίκτη. Ο παίκτης λοιπόν που είχε προταθεί και το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, ζητάει μέχρι τέλους του χρόνου περίπου 300.000 ευρώ. Αν μετρήσουμε το διάστημα μέχρι να τελειώσει η σεζόν μιλάμε για περίπου 6,5 μήνες γεμάτους. Χοντρικά λοιπόν ο παίκτης θέλει 50.000 ευρώ τον μήνα για να παίξει στον Παναθηναϊκό. Αν αυτό το ποσό θεωρείται από τη διοίκηση απαγορευτικό τότε λυπάμαι αλλά οι βλέψεις και τα όνειρά μας για φέτος είναι διαφορετικά από εκείνης.΄

Ενημερωτικά μια που κάναμε μια ευρύτερη έρευνα αγοράς σε αξιόλογους Αμερικανούς από τον NBDL τα κασέ τους κυμαίνονται πάνω κάτω στο ποσό που ζητάει και ο Φριντέτ. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι αν δεν διατίθεται το συγκεκριμένο ποσό πρέπει να κατέβουμε πολύ σε ποιότητα και να ψωνίσουμε από το γνωστό σε όλους μας περσινό... πανέρι!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω