Σήμερα στην Αθήνα ο Βαλαντσιούνας - Παίρνει φωτιά το αεροδρόμιο!

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεγαλύτερη μεταγραφή από το ΝΒΑ προς την Euroleague τον 21ο αιώνα, με τον Γιόνας Βαλαντσιούνας να φτάνει σήμερα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Ο Λιθουανός σέντερ, που αποχαιρετά το ΝΒΑ και τους Νάγκετς, έχει συμφωνήσει σε τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 12 εκατομμυρίων ευρώ. Απόψε αναμένεται στην ελληνική πρωτεύουσα, προκαλώντας ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου του Παναθηναϊκού, που ήδη οργανώνει παρουσία στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχθεί.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά στις αυριανές ιατρικές εξετάσεις, ο Βαλαντσιούνας θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και θα αποτελέσει το νέο ηγετικό σέντερ του Παναθηναϊκού δίπλα στον Ματίας Λεσόρ, συνθέτοντας ένα από τα πιο δυνατά δίδυμα της Euroleague.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρνει στην Ελλάδα έναν παίκτη με ενεργό εγγυημένο συμβόλαιο 10,3 εκατ. δολαρίων στο ΝΒΑ, σε μια κίνηση χωρίς ιστορικό προηγούμενο για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω