Νέα ξεφτίλα Ολυμπιακού: Κατήγγειλε Σλούκα, Λεσόρ, Αταμάν, Σερέλη, Παπαπέτρου και Κοντό!

Η τοξικότητα και η δικομανία έχουν εκτοξευτεί στην στρατόσφαιρα. Και πλέον δεν αφορούν μια προσωπική αντιπαλότητα με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ αλλά σύσσωμο τον Παναθηναϊκό.

Ο αθλητικός δικαστής λαμβάνοντας υπόψιν 4 διαφορετικές καταγγελίες για Αταμάν, Σερέλη, Κοντό (για τις δηλώσεις τους στην ΕΡΤ) και Δημήτρη Γιαννακόπουλο τους καλεί σε απολογία μαζί με Σλούκα, Παπαπέτρου, Λεσόρ που είχαν καταγραφεί στο ΦΑ.

Ο Σλούκας φέρεται να είπε στους διαιτητές: «Ντροπή. Τα ίδια κάνατε και πέρυσι, θα σας δω την Τετάρτη».

Ο Παπαπέτρου απάντησε σε ένα φίλαθλο που τον έβριζε: «Θα τα πούμε μετά».

Ενώ ο Λεσόρ γιατί αποβλήθηκε από τον Μαγκλογιάννη αλλά δεν έβγαινε έξω.

Η απολογία όλων θα γίνει αύριο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω