Προπονήθηκε στην Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός

Οι πρωταθλητές Ευρώπης προπονήθηκαν στο γήπεδο της τουρκικής ομάδας, με τον Εργκίν Αταμάν να μην έχει και πάλι διαθέσιμους τους Ματίας Λεσόρ και Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Γάλλος σέντερ ωστόσο έχει ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή του «τριφυλλιού» και θα είναι δίπλα στους συμπαίκτες του για τα δύο παιχνίδια με την Εφές.

Στα ευχάριστα η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Ιωάννη Παπαπέτρου, τον οποίο υπολογίζει κανονικά και πάλι ο Αταμάν.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τρίτης (29/4) προπονήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και είναι έτοιμοι για το Game 3 της σειράς.

Photo Credits: Vasilis Stolis

Tags: 
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω