Χουάντσο και Γκραντ απάντησαν για το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού (pic)

Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού Aktor θεωρούνταν φαβορί για το βραβείο του Καλύτερου Αμυντικού της Χρονιάς (DPOY), όμως τελικά η Euroleague επέλεξε να το απονείμει στον γκαρντ της Μπάγερν Μονάχου.

Σε αντίδραση, ο Χουάντσο ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τον Γκραντ και πρόσθεσε το emoji του «λουκέτου», υπονοώντας τις εξαιρετικές αμυντικές ικανότητες του συμπαίκτη του.

Ο Αμερικανός γκαρντ, από την πλευρά του, αντιμετώπισε με χιούμορ την απόφαση της Euroleague, δηλώνοντας ενόψει των πλέι οφ και του Final Four: «Έχουμε πιο σημαντικά πράγματα μπροστά μας. Πάμε».

Τέλος, ο Γκραντ δημοσίευσε ένα gif, γράφοντας με γέλια πως… έτσι κοιτάει τους προπονητές μετά την ανακοίνωση των ψήφων τους.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω