Ο Αργύρης Πεδουλάκης ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα ως νταμπλούχος κατακτώντας τους πρώτους τίτλους της καριέρας του. Ωστόσο αυτή η επιτυχία του... έδωσε μία ακόμα επιτυχία καθώς αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος τεχνικός τη σεζόν!
Ο «Άρτζι» πρώτευσε στη σχετική ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ και κατέκτησε μία διάκριση που την είχε κερδίσει και περίπου μία δεκαετία πριν, όταν και ήταν προπονητής στο Περιστέρι και το είχε φτάσει στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.
Ο Πεδουλάκης συγκέντρωσε 90 βαθμούς αφήνοντας κατά πολύ πίσω τόσο τον δεύτερο Γιώργο Μπαρτζώκα (38β.) όσο και τον τρίτο Βαγγέλη Αγγέλου (30β.).«Ουσιαστικά η διάκριση αυτή αντικατοπτρίζει μια ομαδική δουλειά, στην οποία οι πρωταγωνιστές ήταν οι παίκτες. Αυτοί είναι πάντα το επίκεντρο, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά. Και επίσης αφορά όλο το τεχνικό επιτελείο, αλλά και όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Έγινε μια καλή δουλειά στον Παναθηναϊκό, αλλά όχι σε ατομικό, σε ομαδικό επίπεδο.
Πιστεύω ότι αυτό είναι το κλειδί και ότι αυτή η διάκριση αφορά όλους στην ομάδα από τον πρόεδρο μέχρι τον Πάρη (και το λέω αυτό όχι γιατί ο φροντιστής μας είναι ο τελευταίος σε προσφορά, αλλά γιατί αυτό είναι το οργανόγραμμα μιας ομάδας), σε μια χρονιά που ήταν διαφορετική και δύσκολη. Και θα ήθελα και να τους ευχαριστήσω όλους για τη βοήθειά τους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Από την πρώτη ως την τελευταία μέρα.
Πιστεύω ότι και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ είδαν μια δουλειά που έγινε από μια ομάδα ανθρώπων και αυτή τη δουλειά επιβράβευσαν. Δεν πιστεύω στις ατομικές διακρίσεις, γιατί συνήθως "παγιδεύουν" τους ανθρώπους. Άλλωστε είναι η εποχή των πολλών και όχι του ενός» σχολίασε ο ίδιος.
Αναλυτικά η ψηφοφορία
1. Αργύρης Πεδουλάκης 90 βαθμοί
2.Γιώργος Μπαρτζώκας 38 βαθμοί
3.Βαγγέλης Αγγέλου 30 βαθμοί
4.Γιάννης Σφαιρόπουλος 19 βαθμοί
5.Σούλης Μαρκόπουλος 12 βαθμοί
6.Νίκος Βετούλας 11 βαθμοί
7.Θανάσης Γιαπλές 5 βαθμοί
8.Γιώργος Καλαφατάκης 1 βαθμό

