Ο Λιόλιος πουλάει τρέλα και όρισε την ίδια ΚΕΔ που είχε κηρυχθεί παράνομη!

Το ΑΣΕΑΔ κήρυξε παράνομη την ΚΕΔ και σε έκτακτο ΔΣ η ΕΟΚ όρισε με διετή θητεία τη νέα ΚΕΔ που αποτελείται ακριβώς από τα ίδια πρόσωπα που είχε και η προηγούμενη!

Μετά από 15 λεπτά συνεδρίασης προέκυψε η νέα ΚΕΔ. Κι επειδή η ΕΟΚ δείχνει αμετανόητη, προκαλεί το κοινό αίσθημα ορίζοντας ακριβώς τα ίδια πρόσωπα ως… νέα ΚΕΔ!

Η σύνθεσή της... νέας ΚΕΔ αποτελείται από τους Στέλιο Κουκουλεκίδη, Δημήτρη Μπήτη και τον Τάσο Πηλοΐδη. Ο Ηλίας Κορομηλάς έχει αναλάβει ρόλο του ειδικού σύμβουλου διαιτησίας. 

Οι διαιτητές που ορίστηκαν για το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου Προμηθέας - Μεγαρίδα είναι οι Τσολάκος, Τσαρούχα και Μάλαμας.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω