Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε μια ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις από την πλευρά των αδερφών Αγγελόπουλων. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλαν ότι η ανάρτηση αυτή δυσφημεί το άθλημα και ζήτησαν να επιβληθεί νέα ποινή απαγόρευσης εισόδου του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα γήπεδα.
Ο αθλητικός δικαστής της Stoiximan Basket League, εξετάζοντας την καταγγελία, κάλεσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε απολογία την προσεχή Δευτέρα. Η υπόθεση αναμένεται να κριθεί σύντομα, με τον δικαστή να εξετάζει αν συντρέχουν λόγοι επιβολής ποινής.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είναι πλέον τιμωρημένος και έχει δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα για τις εγχώριες διοργανώσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παρακολουθήσει και το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο.

