Ο Γουένιεν Γκέιμπριελ έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.
Παραμονή Χριστουγέννων με ενίσχυση για τους πρωταθλητές Ευρώπης, καθώς ο Νοτιοσουδανός σέντερ έφτασε στην Ελλάδα και εντάχθηκε άμεσα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.
O Γκέιμπριελ από το πρωί της Τρίτης (24/12) είναι στην Αθήνα, με τον Παναθηναϊκό να έχει ήδη ανακοινώσει κι επίσημα στην απόκτησή του μέχρι το καλοκαίρι.
Υπενθυμίζουμε πως το συνολικό κόστος της μετακίνησης του Γκέιμπριελ στους πρωταθλητές Ευρώπης έφτασε στο 1 εκατ. ευρώ, με το «τριφύλλι» να πληρώνει buy out στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την απόκτησή του.
Ο Νοτιοσουδανός σέντερ θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα προπονηθεί με τον Παναθηναϊκό και πιθανότατα θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο (27/12, 21:30).

