Sold out το «πράσινο» τσάρτερ για Παρίσι - Μαδρίτη

Θέλετε να μην χάνετε βίντεο και αποκλειστικές συνεντεύξεις; Πατήστε εδώ και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να αγωνίζεται την Πέμπτη στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα με τη στήριξη των φιλάθλων του, αλλά η ενθουσιώδης ανταπόκριση των οπαδών συνεχίζεται, καθώς εξαντλήθηκαν ήδη τα εισιτήρια για τα επόμενα δύο εκτός έδρας ματς. 

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας στις 10 Οκτωβρίου και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η πρώτη διπλή αγωνιστική εβδομάδα της Euroleague για φέτος, με εκτός έδρας αγώνες απέναντι στην Παρί (15/10) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (17/10).

Τα εισιτήρια για τα τσάρτερ προς Παρίσι και Μαδρίτη μέσω του προγράμματος "Fly with the stars" του "Aktina Travel Group" εξαντλήθηκαν, και οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν θα έχουν ξανά τη θερμή υποστήριξη των φιλάθλων τους, όπως συνέβη και με το ταξίδι στο Βερολίνο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω