Ελλαδα Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Νέο φιλικό με άρωμα Ευρωλίγκας για τους πράσινους

Μια ημέρα μετά την εντυπωσιακή νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, ο Παναθηναϊκός AKTOR επιστρέφει στη δράση για να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό του 4ου τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» σήμερα στις 7:30 μ.μ. (COSMOTE TV7). Το βράδυ της Κυριακής, οι «πράσινοι» έπαιξαν εξαιρετικά και επικράτησαν άνετα με 86-69 των Βαυαρών στο Κλειστό «Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς που δημιούργησαν ατμόσφαιρα... ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός, χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, κυριάρχησε, με λύσεις από πολλούς παίκτες, χάρη στο ταλαντούχο ρόστερ του.

Με την άμυνα σύμμαχο, ο «Επτάστερος» δεν άφησε περιθώρια στην Μπάγερν να διεκδικήσει τη νίκη, ενώ ο Ομέρ Γιουρτσεβέν έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Διψήφιοι ήταν επίσης οι Ναν (11π.), Γκριγκόνις (12π.), Λεσόρ (10π.) και Μήτογλου (10π.), ενώ ο Τσεντί Οσμάν χρειάζεται ακόμα χρόνο προσαρμογής.

Σήμερα, ο Παναθηναϊκός θα παίξει χωρίς τους τραυματίες Κώστα Αντετοκούνμπο και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, με στόχο να συνεχίσει τη βελτίωσή του και να ολοκληρώσει με 4 νίκες τα φιλικά προετοιμασίας. Από την άλλη, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχασε 107-95 από την Μπάγερν στην πρεμιέρα του τουρνουά και έχει παρουσιάσει αμυντικά προβλήματα, ενώ θα αγωνιστεί χωρίς σοβαρές απουσίες.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω