Δεύτερο τεστ απέναντι στην Εφές

Αντιμέτωπός με την Αναντολού Εφές τίθεται σήμερα ο Παναθηναϊκός AKTOR στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι του στο πλαίσιο της προετοιμασίας και της συμμετοχής του στο Cedevita Tournament.

Οι πράσινοι που χθες επικράτησαν 81-76 της διοργανώτριας ομάδας, Τσεντεβίτα Ολίμπια θα έχουν και πάλι απουσίες με τον Εργκίν Αταμάν να αρχίζει σιγά-σιγά να μοντάρει τους πράσινους για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Χθες οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν σε αρκετά καλή ημέρα τον Μήτογλου (είχε 19 πόντους) αλλά και τον Λορέντσο Μπράουν στην πρώτη του παρουσία με την νέα του ομάδα, προσφέροντας, 18 πόντους, με 3/5 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 9/10 βολές, 5 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη σε περίπου 28 λεπτά συμμετοχής.

Το παιχνίδι έχει τζάμπολ στις 17:00 με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΤ2.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω