Τον 24χρονο φόργουορντ που πέρυσι αγωνίστηκε στη D-League με τους Delaware 87ers εμφανίζονται να έχουν στο στόχαστρό τους οι «πράσινοι». Ο γνωστός Σέρβος δημοσιογράφος, Τζόρτζε Μάτιτς αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του (Αμερικανο)Δομινικανού ύψους 2,03 μ. άσου, ο οποίος αγωνίζεται στη Σαν Μιγκέλ Μπίρμεν των Φιλιπίνων.
Ο Ρόμπερτς είναι απόφοιτος του κολλεγίου Saint Joseph's, ενώ πέρυσι έκανε κάποια εντυπωσιακά παιχνίδια, με αποκορύφωμα την απίστευτη εμφάνιση απέναντι στους Μπίγκορνς με 39 πόντους και 19 ριμπάουντ! Επόμενος σταθμός του ήταν οι Σάντα Κρουζ Γουόριορς, επίσης από τη D-League, έχοντας κι εκεί ιδιαίτερα εντυπωσιακά στατιστικά (29,5 π., 13,5 ρ., 2,5 ασ.).
Το περασμένο καλοκαίρι είχε θετική παρουσία στο Summer League με τους Τορόντο Ράπτορς, με 10,3 πόντους και 9,5 πόντους σε τέσσερα παιχνίδια, αλλά μετά από μόλις τρεις αγώνες της pre-season αποχώρησε.
Δείτε ορισμένα στιγμιότυπα από τον 24χρονο άσο:

