Νέο πανευρωπαϊκό ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα μπάσκετ τα 35.000 εισιτήρια που εξαντλήθηκαν!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Παναθηναϊκό Στάδιο εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αγόρασαν 35.000 εισιτήρια μέσα σε 35 ώρες, δείχνοντας με εντυπωσιακό τρόπο την ανυπομονησία τους για αυτό το ιστορικό γεγονός στο Καλλιμάρμαρο.

Η ανταπόκριση των φιλάθλων φάνηκε από την πρώτη κιόλας ώρα διάθεσης των εισιτηρίων, καθώς πάνω από 15.000 εισιτήρια πουλήθηκαν μέσα σε 60 λεπτά.

Έτσι, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα δώσουν δυναμικό παρών στο Καλλιμάρμαρο στις 21 Σεπτεμβρίου, το οποίο αναμένεται να γεμίσει με πράσινο χρώμα. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι 35.000 φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν το τουρνουά στο Παναθηναϊκό Στάδιο αποτελούν ρεκόρ συμμετοχής σε επαγγελματικό αγώνα μπάσκετ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω