Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Γιαννακόπουλος - «Ασπίδα» σε Αταμάν και παίκτες

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor βρέθηκε στην προπόνηση του «τριφυλλιού» το απόγευμα της Τετάρτης (24/4) και μίλησε σε όλη την ομάδα, λίγες ώρες μετά το 0-1 της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη σειρά των πλέι οφ.

Ο Γιαννακόπουλος εξέφρασε από την πρώτη στιγμή την πίστη και τη στήριξή του στον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του, ενόψει της συνέχειας της σειράς και μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός διαθέτει καλύτερη ομάδα από τους Ισραηλινούς. Ουσιαστικά, τους είπε πως οι «πράσινοι» έχουν αποδείξει με την πορεία τους καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν πως υπερέχουν της Μακάμπι και ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν χάθηκε με την ήττα στο Game 1.

Παράλληλα, ύψωσε... ασπίδα προστασίας γύρω από την ομάδα, τονίζοντας πως είναι δίπλα της, όπως και όλος ο κόσμος και πως πιστεύει άπαντες στο «πράσινο» επιτελείο και ρόστερ. Τέλος, ο Γιαννακόπουλος ζήτησε προσήλωση και συγκέντρωση για τον... τελικό του Game 2.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω