Η δήλωση που μένει στην ιστορία!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ της Τεταρτης και συγκεκριμένα στους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κοντό και Γιάννη Κουβόπουλο, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς... έγραψε. Έκανε μία δήλωση από αυτές που μένουν στις ιστορία, σαν αποφθέγματα των μεγάλων προσωπικοτήτων.

Δεν την κληρονομήσαμε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Τη δανειστήκαμε…. Και εμείς πρέπει να την επιστρέψουμε σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι την πήραμε σε αυτούς που θα έρθουν μετά από εμάς». Σάσα Τζόρτζεβιτς, Προπονητής Παναθηναϊκού, ΟΑΚΑ, 2015

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω