Απίστευτη κατάρα: Εκτός και ο Χουάντσο με κάκωση στον αντίχειρα!

«Νοσοκομείο» παραμένει ο Παναθηναϊκός, καθώς οι ατυχίες την φετινή σεζόν για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν έχουν τελειωμό. Όπως έγινε γνωστό οι πράσινοι θα υποδεχθούν τον Άρη (17:15, ΕΡΤ3) για την 17η αγωνιστική με τρεις σημαντικές απουσίες.

Ο Τούρκους προπονητής δεν θα έχει στην διάθεση του, τον Ματίας Λεσόρ και τον Ιωάννη Παπαπέτρου, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ εκτός τέθηκε και ο Χουάντσο Ερνανγκομεθ, ο οποίος υπέστη κάκωση στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ενώ το πρόβλημα έγινε αντιληπτό λίγο αργότερα, όταν είδε το χέρι του να πρήζεται αφότου κρύωσε.

Η κατάσταση του Ισπανού παίκτη θα επανεκτιμηθεί και την Τρίτη (6/2) με τον πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού να κάνει επιπλέον εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημα του.

Στον αντίποδα παρών στην αποστολή είναι ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν για τον σημερινό αγώνα με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω