Το αδιαχώρητο επικράτησε στο περίγυρο του ΟΑΚΑ από χιλιάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού, που παρά το προχωρημένο της ώρας πήγαν να αποθεώσουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον Εργκίν Αταμάν μετά τον θρίαμβο κόντρα στον Ολυμπιακό.
Όπως ήταν λογικό οι φίλαθλοι του "τριφυλλιού" διψούσαν για μια μεγάλη νίκη της ομάδας του κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, για αυτό τον λόγο πανηγυρίστηκε έξαλλα.
Περίπου 1.500 οπαδοί των πρασίνων ετοίμασαν αποθεωτική υποδοχή στο πούλμαν της ομάδας τους, που περίμεναν καρτερικά έξω από το ΟΑΚΑ. Την αποθέωση αυτή ευχαριστήθηκαν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού που έμειναν άφωνοι από κόσμο που τους περίμενε, ενώ οι περισσότεροι τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους.
Ο Εργκίν Αταμάν είχε επίσης την τιμητική του, με τον ίδιο να βγαίνει στην πόρτα του πούλμαν ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει και να πανηγυρίζει με υψωμένες τις γροθιές του, ζητώντας επιτακτικά από τον οδηγό να χτυπάει την κόρνα του λεωφορείου.