Φουλάρει για την απόκτηση Μήτογλου ο Παναθηναϊκός!

Ο διεθνής πάουερ-φόργουορντ πετάει πλέον στα σύννεφα και όχι αδικαιολόγητα από την στιγμή, που σε λίγες μέρες (και πιο συγκεκριμένα από τις 28/7) θα είναι και πάλι σε θέση να παίξει.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι στο Παγκόσμιο του φθινοπώρου, ενώ την ίδια ώρα το πιο μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Θυμίζουμε ότι όταν πιάστηκε ντοπέ, έπαιζε στην Αρμάνι.

Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστό ότι παρακολουθούσε την υπόθεση από πολύ κοντά και πλέον είναι έτοιμος να μπει στην τελική ευθεία. Θέλει σαν τρελός τον Μήτογλου και θα φουλάρει από δω και πέρα για την απόκτησή του.

Μάλιστα δεν υπάρχουν και πολλά χρονικά περιθώρια, καθώς είναι πιθανόν και ο Ολυμπιακός να μπει στην διεκδίκηση του παίκτη, μετά την ιστορία με τον Βεζένκοφ, ενώ δεδομένα και άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας τον έχουν στο στόχαστρό τους.

Παναθηναϊκός και Μήτογλου έχουν άριστες σχέσεις από την συνεργασία, που είχαν τα προηγούμενα χρόνια, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι όταν ο παίκτης ήταν να φύγει ή να μην φύγει από το Ουέικ Φόρεστ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το είχε πάρει πάνω του. Είχε βάλει, λοιπόν, ακόμη πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη και είχε πείσει τον Θεσσαλονικιό παίκτη να αφήσει τις ΗΠΑ και να φορέσει την «πράσινη» φανέλα.

Οι «πράσινοι» αισιοδοξούν ότι κάπως έτσι θα πάει το πράγμα και τώρα, με τα χρονικά περιθώρια, όμως, όπως αναφέραμε,  να μην είναι μεγάλα λόγω της ζήτησης, που υπάρχει, αλλά και αυτής, που θα υπάρξει για τον 27χρονο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω