Έφυγαν 11.000, σήμερα το Sold Out!

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στον κόσμο του Παναθηναϊκού το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στις 19/10. Με το κλείσιμο της χθεσινής μέρας είχαν πωληθεί 11.000 εισιτήρια και σήμερα έχουν απομείνει άλλα 5.000 εισιτήρια τα οποία μέσα στην ημέρα αναμένεται να εξαντληθούν και αυτά. Να υπενθυμίσουμε στον κόσμο ότι υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι αγοράς των εισιτηρίων με στόχο να αποφευχθούν και οι χθεσινές ουρές στη Θύρα 10 της Λεωφόρου.

Τα σημεία πώλησης είναι τα εξής:
* Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00, Σάββατο 11.00-17.00 και Κυριακή 11.00-15.00).
*Το γραφείο Viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2
*Τα καταστήματα Παπασωτηρίου, seven spots και IANOS.
*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr
*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.
*Πληροφορίες στο 210-6440010.

• Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται ο ΑΜΚΑ. Αυτός ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς και η επίδειξη του αριθμού Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή Άδειας Διαμονής!
• Δεν μπορεί ένας φίλαθλος να πάρει περισσότερα του ενός εισιτήρια με τον δικό του ΑΜΚΑ!
• Σύμφωνα με τις πρόσφατες νομοθετικές διατάξεις είναι υποχρεωτική η αγορά του εισιτηρίων και καρτών διαρκείας με χρήση ονομαστικοποιημένης κάρτας πληρωμής (χρεωστικής, πιστωτικής, προπληρωμένης), ή οποιουδήποτε άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής (π.χ. ενδεικτικά ηλεκτρονικό πορτοφόλι, ηλεκτρονικό χρήμα).
• Κατά την προσέλευσή σας στο γήπεδο και προκειμένου να μπείτε σε αυτό, θα πρέπει να έχετε μαζί σας προς επίδειξη την αστυνομική σας ταυτότητα, το διαβατήριο ή την άδεια διαμονής.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω