Ραντεβού Παναθηναϊκού - Μπετσίροβιτς στην Αθήνα!

Η χθεσινή (2/2) συνάντηση με τον Σάνι Μπετσίροβιτς είχε κεντρικό θέμα το μέλλον και την πιθανότητα συνεργασίας με την Τσεντεβίτα/Ολίμπια, ώστε να είναι ένας πιθανός προορισμός για παίκτες που βρίσκονται υπό παραχώρηση.

Ήταν μια από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον Άντριους παρότι ο Αμερικάνος δεν ήθελε να πάει, ενώ και στο μέλλον είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθούν εκεί και Έλληνες παίκτες με στόχο να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, εμπειρίες από το εξωτερικό αλλά και από διεθνείς διοργανώσεις.

Μια συνεργασία που μπορεί εφόσον όλα κυλήσουν όπως θέλουν οι δυο πλευρές να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο και πολυποίκιλα. Επί του παρόντος πάντως ο Παναθηναϊκός βρήκε μια ομάδα σε καλό επίπεδο που χρειάζεται βοήθεια και οι «πράσινοι» μπορούν επίσης να πάρουν πράγματα και να έχουν και τον πρώτο λόγο με ανθρώπους που παρακολουθούν στενά την Αδριατική Λίγκα, ένα πρωτάθλημα με πάρα πολλούς παίκτες υπό ανάπτυξη.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω