Τόμας: «Είμαι ενθουσιασμένος, κορυφαίου επιπέδου ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού, Ματ Τόμας, έσταξε... μέλι για τους «πράσινους», τόνισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει το «τριφύλλι» και αναφέρθηκε στο σουτ του, ως γνωστόν είναι εξαιρετικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ μετά την ανακοίνωση του deal:

Για την απόφασή του να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού: «Είμαι απλά ενθουσιασμένος. Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω δουλειά με τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή μου και να αγωνιστώ σε ένα κορυφαίου επιπέδου κλαμπ της Ευρώπης όπως είναι ο Παναθηναϊκός, με πλούσια ιστορία και εκπληκτικούς φιλάθλους. Ανυπομονώ να αρπάξω από τα μαλλιά αυτή την εξαιρετική ευκαιρία που μου δίνεται, να παίξω στην Ευρωλίγκα και να ζήσω σε αυτή την υπέροχη πόλη που λέγεται Αθήνα», τόνισε αρχικά.

Για την νέα του ομάδα: «Απόλαυσα την παρουσία μου στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ισπανία. Άκουσα και έμαθα πολλά για τον Παναθηναϊκό. Παρακολούθησα πολλούς αγώνες, είδα σε βίντεο τους σπουδαίους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί του. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα top level club και πραγματικά ανυπομονώ να φορέσω την πράσινη φανέλα».

Για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: «Είναι απίστευτοι. Είναι γνωστοί σε όλον τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους και να ζήσω αυτή την εμπειρία».

Για τους στόχους του: «Μετά τη θητεία μου στην Ισπανία εκπλήρωσα και το όνειρό μου να αγωνιστώ στο ΝΒΑ. Τώρα είμαι έτοιμος για να παίξω με τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα, μια εξαιρετική διοργάνωση. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να καταφέρει να μπει στα πλέι οφ φέτος. Επίσης, θα ήθελα να βρεθώ με τον Παναθηναϊκό στο Final 4 κάποια στιγμή και να διεκδικήσω αυτό το τρόπαιο. Από εκεί και πέρα η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων αποτελεί επίσης έναν σημαντικό στόχο»

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και στα όσα μπορούν να περιμένουν από εκείνον οι φίλοι του Παναθηναϊκού: «Δούλεψα πολύ σκληρά και επί καθημερινής βάσης όλον αυτόν τον καιρό και αισθάνομαι έτοιμος να μπω να βοηθήσω άμεσα στην ομάδα. Υπόσχομαι πως θα δίνω το 100% σε κάθε προπόνηση και κάθε ματς, ώστε να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κερδίζει. Θέλω να αξιοποιήσω όλη την εμπειρία που έχω και το μπασκετικό μου IQ για να συνεισφέρω στην ομάδα. Το σουτ είναι το δυνατό μου σημείο αλλά θα προσπαθήσω σκληρά σε όλους τους τομείς, σε άμυνα και επίθεση να προσφέρω στην ομάδα».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω