Post Game Web Radio Live!

Συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε και μετά τις live streaming μεταδόσεις αγώνων σειρά έχει το ραδιόφωνο. Σε μια μοναδική υπηρεσία της ανανεωμένης μας σελίδας προς τους αναγνώστες της. Την Πέμπτη λοιπόν το τζάμπολ του παιχνιδιού έχει οριστεί για τις 21:00. Εμείς θα ξεκινήσουμε λοιπόν το Pre Game από τις 19:00 με αναλύσεις και ανοικτές γραμμές για τους ακροατές. Στη συνέχεια θα δούμε τον αγώνα και στις 23:15 θα ακολουθήσει το Post Game του ματς με όλες τις αναλύσεις για ότι είδαμε στο παιχνίδι και τις γραμμές ανοικτές ξανά για να πείτε την άποψή σας στον αέρα ζωντανά.

Πως θα βγείτε στον αέρα να μιλήσετε: Από τις προηγούμενες εκπομπές εφαρμόζουμε το επιτυχημένο σύστημα με κλήσεις μέσω Skype. Αυτό που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να μας βρείτε στο Skype με το όνομα Trifillakia Gr και να μας προσθέσετε ως φίλο. Κατόπιν την ώρα της εκπομπής με ένα απλό μήνυμα στο Skype μας ενημερώνετε ότι θέλετε να βγείτε στον αέρα και αμέσως σας καλούμε.

Ραδιοφωνικό πρόγραμμα Πέμπτης 8/10/15:
19:00-20:30 Pre Game Show με τους Ματ, Κωνσταντίνο Πανά, Γιάννη και Βασίλη όπου θα αναλύσουν τα του ντέρμπι και θα συνομιλήσουν μαζί σας
23:15- Όσο τραβήξει Post Game Show με τον Κωνσταντίνο Πανά όπου θα σχολιάσει το αποτέλεσμα και το παιχνίδι και θα σας περιμένει στις γραμμές για να συνομιλήσετε.

Πώς μας ακούτε: Μας ακούτε απευθείας από τον Player που υπάρχει στην δεξιά στήλη στην ενότητα Radio. Εναλλακτικά μπορείτε από την διεύθυνση http://listen2myradio.com

Ερωτήματα με σχόλια σε αυτή την ανάρτηση.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω