«Φαβορί ο Παναθηναϊκός για Πονίτκα»!

Ο ηγέτης της εθνικής Πολωνίας έλαμψε στο Eurobasket 2022 και έχει στα... πόδια του αρκετές ομάδες της Euroleague. Βλέπετε, ύστερα από μια τριετία στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ο 29χρονος σμολ φόργουορντ αποφάσισε να υπογράψει στην Ρέτζιο Εμίλια και πλέον οι σύλλογοι από το «πρώτο ράφι» του ευρωπαϊκού μπάσκετ ψάχνουν τον τρόπο να τον βγάλουν από το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα.

Κι αυτό γιατί το buy out που υπάρχει στη συμφωνία Πονίτκα - Ρέτζιο Εμίλια θα τεθεί σε ισχύ από τα τέλη Νοέμβρη και clubs όπως ο Παναθηναϊκός, που τον θέλουν στο ρόστερ τους άμεσα, δεν θα περιμένουν μέχρι τότε.

Όπως διαβάσατε από την Τρίτη (20/9), οι «πράσινοι» έχουν μπει ενεργά στο... παιχνίδι της απόκτησης του έμπειρου παίκτη, που έκανε τη διαφορά στο Eurobasket και οδήγησε την Πολωνία στα ημιτελικά του τουρνουά. Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει άμεσα, με το... μπαλάκι να έχει περάσει στους Ιταλούς.

Όσο, λοιπόν, υπάρχει αγωνία σχετικά με τον επόμενο σταθμό του Πονίτκα, ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος του "Sportando", Εμιλιάνο Κάρτσια -επικαλούμενος πηγές του- ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στην... κούρσα για την υπογραφή του 29χρονου παίκτη.

Από την μεριά του, ο Αλεσάντρο Μάγκι μετέφερε τις πληροφορίες της "Il Carlino" και έβαλε στο «παιχνίδι» και την Αναντολού Εφές, την ώρα που τα ονόματα των Μπασκόνια και Βίρτους Μπολόνια πάντα υπάρχουν στο «κάδρο».

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει το... μπάσιμό του για τον ποιοτικό φόργουορντ, η Ιταλία «βουίζει» με το «πράσινο» ενδιαφέρον και οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω