Παναγιώτης Καλαϊτζάκης τριετίας στον Παναθηναϊκό!

Η ραγδαία εξέλιξη του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στα γήπεδα της Λιθουανίας επιβραβεύεται υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό. Ο Καλαϊτζάκης ουσιαστικά επιλέχθηκε από τον Αργύρη Πεδουλάκη ως μια επένδυση για το παρόν και το μέλλον και η πρώτη συμφωνία που είχε επιτευχθεί τον Απρίλιο θα μετουσιωθεί τώρα με υπογραφές καθώς υπάρχει ολοκληρωμένη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο νεαρός που αγωνίζεται στις θέσεις 3-2 έχει κάνει θεαματικά άλματα τα τελευταία χρόνια, είναι σπουδαίος αμυντικός πάνω στη μπάλα, έχει μεγάλο size για τη θέση και μπορεί να συμβάλει στο σκοράρισμα. Είναι ένας παίκτης ομάδας που δίπλα στους υπόλοιπους Έλληνες ο Παναθηναϊκός θέλει να φτιάξει μια νέα, ισχυρή βάση παικτών ώστε να προσθέσει στη συνέχεια ξένους με μεγάλη ποιότητα.

Τις τελευταίες μέρες Παναθηναϊκός και Καλαϊτζάκης διευθέτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες και προσεχώς η συμφωνία θα πάρει και επίσημη μορφή. Παράλληλα οι πράσινοι θα καταβάλουν κι ένα μικρό τίμημα στη Λιετκαμπέλις (25-30.000€) που αφορά το buy out του παίκτη.

Ο Καλαϊτζάκης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και ουσιαστικά θα αποτελέσει μια ακόμα λύση στις θέσεις των γκαρντ-φόργουορντ.

O Έλληνας άσος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Λιετκαμπέλις, μετρώντας 10,5 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ και 1,6 κλεψίματα, με τις εμφανίσεις του στο Eurocup να είναι αντίστοιχες, αφού είχε 13 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 1,6 κλεψίματα, όντας από τους πρωταγωνιστές της λιθουανικής ομάδας σε όλη την χρονιά.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω